1. Debata Otwierająca Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Wpływ pandemii COVID-19 na kształt międzynarodowego handlu w obszarze rolno-spożywczym – szanse dla polskich eksporterów żywności. Branża spożywcza dziś i jutro – obecne trendy konsumenckie i sprzedażowe a perspektywy. –  Grzegorz Puda, Minister Rolnictwa Odtwórz film

  2. Systemy  jakości w produkcji wieprzowiny i jej przetworów – Jolanta Ciechomska, Związek Zawodowy Rolników “OJCZYZNA” oraz UPEMI Odtwórz film

  3. Podatek cukrowy – jakich produktów dotyczy, kto jest zobowiązany do jego zapłaty, w jakiej jest wysokości. – Dominika Ramírez-Wołkiewicz i Dawid Zarębski, Arena Tax sp. z o.o. Odtwórz film

  4. Trendy na Globalnym Rynku Żywności i Napojów 2021: Perspektywa Europejska – Honorata Jarocka, Mintel Odtwórz film

  5. The New Normal – What’s Here to Stay – Euromonitor International Otwórz stronę

  6. Polska Wódka elementem dziedzictwa i tradycji kultury polskiej – Stowarzyszenie Polska Wódka Odtwórz film

  7. Dostawa do krajów WNP: bezpieczeństwo i opłacalność. – Vasilisa Dzehtsiarenka, Clever Logistic Odtwórz film

  8. Certyfikacja produktów na rynkach wschodnich – Włodzimierz Mykytiuk, Olga Węderska – Trójkąt Sp. z o.o. działająca w imieniu Centrum Certyfikacji EXPERT Odtwórz film

  9. Kwestie prawne przy podpisaniu umowy pomiędzy polskim producentem i kontrahentem z rynków wschodnich – Tatyana Koryakina, Virtus Odtwórz film

  10. Polski i światowy rynek eko w 2021 roku. Najważniejsze liczby i trendy. – Karol Przybylak, Biokurier Odtwórz film

  11. Czy organiczne życie to obowiązek tylko konsumenta, czy również producenta? – Żaneta Geltz, HIPOALERGICZNI Odtwórz film

  12. Znakowanie żywności wolnej od GMO – szanse i możliwości – Katarzyna Kot, Bezpieczeństwo żywności w praktyce i audytor z Bureau Veritas Odtwórz film

  13. Najważniejsze trendy branży foodtech, które musisz śledzić – Piotr Grabowski i Michał Piosik, FOODTECH.AC Odtwórz film

  14. Jak firmy z branży spożywczej mogą generować innowacje? – Michał Misztal, Startup Academy Odtwórz film

  15. Superfoods from Peru: sustainable development in a biodiverse country – Gycs Gordon, Promperu Odtwórz film

  16. Novel food – Marta Łanoch, prawnik, FoodMedLaw Odtwórz film

  17. Uchwały zespołu ds. suplementów diety a działania inspekcji sanitarnej – Magdalena Wawrzyniak – radca prawny, wspólnik w Kancelarii Food & Pharma Legal. Wawrzyniak Zalewska Radcy Prawni Sp. j. Odtwórz film

  18. Praktyczne aspekty reklamy żywności w social mediach i blogosferze – dr Joanna Uchańska, partner kancelarii Chałas i Wspólnicy Odtwórz film

  19. Składniki zakazane i monitorowane na podstawie rozporządzenia 1925/2006 – Grażyna Osęka, wspólnik, współzałożycielka specjalistycznej firmy doradczej Foodie Sp. z o.o. sp.k. Odtwórz film

  20. Sustainable Palm Oil: Challenges and Opportunities for the Polish Market – Francesca Morgante Market Development Manager Europe, Anna-Maria Prymas Coordinator of the Polish Coalition on Sustainable Palm Oil, Martina Torma Roundtable on Sustainable Palm Oil Odtwórz film

  21. Znakowanie suplementów diety – aspekty praktyczne – Monika Zboralska Odtwórz film

  22. CBD w suplementach diety i jako dodatek do żywności funkcjonalnej – aspekty prawne – Marta Łanoch, prawnik, FoodMedLaw Odtwórz film

  23. NOMICU® L-100 – wysoce biodostępna nano-kurkumina nowej generacji – nutraceutyk przyszłości – dr Jakub Urbański (PhD) CSO – Nomi Biotech Corporation Odtwórz film

  24. Jak nie tracić na źle policzonych usługach magazynowych – Tomasz Tubielewicz – Właściciel IBSC.pl Odtwórz film

  25. Kompetencje pracownika przyszłości – jakie i jak bardzo potrzebne są w małych firmach i dużych przedsiębiorstwach? Prelegenci biorący udział w panelu: Andrzej Wojciechowicz, Katarzyna Lorenc (Business Center Club), Helmut Gläser (VOLVO Nijhof Wassink Sp. z o.o.), Marta Łada (Auchan), Urszula Kłosiewicz Górecka Polski Instytut Ekonomiczny , Maciej Ptaszyński Polska Izba Handlu, Dorota Patejko – Dyrektor Komunikacji i CSR Auchan Odtwórz film

  26. (R)ewolucja w branży HoReCa! Jakie korzyści kucharzom może przynieść udział w targach spożywczych – Jarosław Uściński Prezes Zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Gospodarstwo Pasieczne Tomasz Łysoń Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – MAREX-GEL: Cooking Class Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – MAREX-GEL: Production Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – MAREX-GEL: Distribution Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Unique Moments: Skąd pochodzą kokosy Coco Planet™ – zobacz stolicę kokosów i poznaj kilka interesujących faktów! Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Unique Moments: Zobacz jak wybrać pyszny, śnieżnobiały miąższ z młodego kokosa w domowych warunkach Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Dary Natury: Sok z brzozy Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – OneDayMore  Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Amicogen Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – OneDayMore – procedury Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – DCS Tramaco Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Powiat Zduńskowolski Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Food Export USA – Homar Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – Cyprus Trade Center: Tales of Cyprus Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – OSM Łowicz: Film korporacyjny Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – OSM Łowicz: ŁOWICZ KUPUJ POLSKIE Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – PHZ SM Lacpol Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – FortisGO Odtwórz film

Prezentacja Wystawcy – eMixit: Co wyróżnia brytyjską jagnięcinę? Odtwórz film

Grzegorz Puda,

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Jolanta Ciechomska,

ZZ Rolników “OJCZYZNA”, UPEMI

Dominika Ramírez-Wołkiewicz,

Arena Tax

Dawid Zarębski,

Arena Tax

Honorata Jarocka,

Mintel

Roland Száki,

Euromonitor International

Andrzej Szumowski,

Stowarzyszenie Polska Wódka

Vasilisa Dzehtsiarenka,

Clever Logistic

Włodzimierz Mykytiuk,

Trójkąt Sp. z o.o.

Olga Węderska,

Trójkąt Sp. z o.o.

Tatyana Koryakina,

Virtus

Karol Przybylak,

Biokurier

Żaneta Geltz,

Hipoalergiczni

Piotr Grabowski,

FOODTECH.AC

Michał Piosik,

FOODTECH.AC

Michał Misztal,

Startup Academy

Marta Łanoch,

FoodMedLaw

Katarzyna Kot, Bezpieczeństwo żywności w praktyce

Magdalena Wawrzyniak,

Food & Pharma Legal

dr Joanna Uchańska,

Chałas i Wspólnicy

Grażyna Osęka,

Foodie

dr n. praw. Monika Zboralska, Zboralska Kancelaria Radcowska

Marta Łanoch, FoodMedLaw

Andrzej Wojciechowicz,

Członek Zarządu SFDG

Wystawcy poprzednich edycji